7 Beogradski Festival Cveća, 23 i 24. septembra u Dorćol Platzu

7  Beogradski Festival Cveća

Posetite 7.Beogradski Festival Cveća na novoj lokaciji, u prostoru artkomune Dorćol Platz, u Dobračinoj 59b.  

Poklonite sebi kraj radne nedelje u originalnom zelenom ambijentu gde vas pored aromatičnih užitaka, dočekuju nove ideje, informacije i korisni predlozi koji donose optimizam u naše lične i gradske pejzaže.

Manifestacija koja je kreirana da promoviše i neguje koncepte za  zeleniji, zdraviji i lepši život, kao i humaniji grad, i ove godine podeliće sa publikom praktična znanja, umeća i inspiraciju za uređenje eksterijera i enterijera kroz radionice, predavanja, dečiji program, muziku, degustacije.

BFC vas poziva da proslavite kraj leta u posebno kreiranoj oazi zelenila i cveća, proizvoda i usluga u domenu: hortikulture, pejzažne arhitekture, profesionalnog ili hobi baštovanstva, cvetnog dizajna, umetnosti koja svoju inspiraciju pronalazi u prirodi i prirodnim materijalima ili reciklaži. Tradicionalno, događaj prati prodajna izložba odabranih proizvođača sadnog materijala.

Ulaz je slobodan!

Radno vreme Festivala

Petak 23.09.   12 >> 22h

Subota 24.09.  10 >> 20h

 

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Vesti 7 Beogradski Festival Cveća, 23 i 24. septembra u Dorćol Platzu
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2017 BFC.rs - All rights reserved.