Poziv za volontere 7. BFC

Ako želiš da saznaš više o urbanoj ekologiji i naučiš kako da se aktiviraš i pomogneš da grad postane zelenije i humanije mesto za život u skladu sa prirodom pridruži se 7. Beogradskom festivalu cveća koji se održava 23 i 24. septembra u srcu donjeg Dorćola, na novoj lokaciji u prostoru namenjenom kreativnosti i društvenim promenama

Festivаl okupljа veliki broj učesnikа i izlаgаčа koji inspirаciju nаlаze u prirodi, аfirmišu je kroz svoje stvаrаlаštvo i rаd ili se bаve njenom zаštitom. Brojni pаrtneri i učesnici BFC-а su profesionаlci iz rаzličitih oblаsti – kulture i umetnosti, аrhitekture i pejzаžne аrhitekture, ekologije i zаštite životne sredine, obrаzovаnjа, privrede, civilnog sektorа i medijа.

Volonteri u skladu sa svojim interesovanjima posle kratke obuke aktivno učestvuju u organizaciji događaja, stručnih predavanja, dečijim radionicama, postavci izložbi i ostalim aktivnostima pre, posle i za vreme manifestacije. Godine ili stručna sprema nisu ograničenje da se aktiviraš. Na BFC-u od prvog izdanja volontiraju kako mladi tako i već iskusni profesionalci a svi sa istom motivacijom i željom da ulepšaju grad i učine ga boljim za život.

Voloterske smene su tokom festivala u proseku oko 6 sati dnevno, svaki volonter posle ukupno 12 sati volontiranja stiče pravo da dobije sertifikat o volontiranju i upiše volotiranje na 7. BFC-u u svoj CV. Za sve volontere su obezbeđeni osveženje i jedan obrok po smeni. Volonteri su u obavezi da nose obeležja festivala i odgovorno obavljaju svoja zaduženja.

Prijave preko http://www.bfc.rs/sr/kontakt-info/prijava-za-volontere.html

Više o festivalu možete saznati na www.bfc.rs ili FB stranici festivala  https://www.facebook.com/BeogradskiFestivalCveca

Rok za prijavu je 16. 09.2016.

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Vesti Poziv za volontere 7. BFC
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2017 BFC.rs - All rights reserved.