Naš grad, naša scena

ngns

Platforma “Naš grad, naša scena” podržala inicijativu za oživljavanje bioskopa „Slavica“ i kulturnog života na Karaburmi.  

Opširnije...

Kreiramo Senzorni vrt za OŠ “Radivoj Popović”

Senzorni Vrt

OŠ Radivoj Popović iz Zemuna je prva škola u Beogradu čije će dvorište postati Senzorni vrt - edukativna, interaktivna, zelena oaza namenjena učenju, čulno-motoričkoj stimulaciji i relaksaciji dece kroz različite nastavne i vannastavne aktivnosti,  

Opširnije...

7.BFC: pomalo drugačiji, zabavniji i lepši

7.BFC:  pomalo drugačiji, zabavniji i lepši

Boje leta i rane jeseni pomešale su se na BFC Cvetnom Marketu ukrasnog i začinskog bilja, sobnog cveća, dekorativnih tikvi i aksesoara, mednih preparata za zdravlje i lepotu, poslednjeg septembarskog vikenda na Dorćol Platzu. 

Opširnije...

Otvorena edukativna bašta "Zelena laboratorija"Na delu padine Savskog amfiteatra nedavno je procvetao višenamenski prostor "Zelene laboratorije"

Opširnije...

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Naslovna
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2016 BFC.rs - All rights reserved.